mastersense

Teka представляє нову лінійку індукційних варильних поверхонь MasterSense 

  • Нова лінійка оснащена датчиками температури, щоб мати можливість готувати на стандартних програмах
  • Варильна поверхня має функції прямого доступу для неперевершених результатів
  • Завдяки зоні SuperZoneXL ви можете готувати у посуді діаметром до 320 мм

 

22 січня 2020 р. Teka, провідна компанія з виробництва комплексних рішень для кухні, запустила нову лінійку індукційних варильних поверхонь MasterSense.

Щоб користувач став справжнім шеф-кухарем та міг ідеально приготувати свої страви, нові варильні поверхні MasterSense мають функції прямого доступу; ефективний та простий спосіб приготування страв для отримання неперевершених результатів.

У режимі Гриль варильна поверхня нагрівається до 200ºC, що є ідеальним для приготування смачного та соковитого м’яса та овочів з хрусткою скоринкою. Якщо ви хочете приготувати більш здорові страви, обирайте функцію Жаровня з температурою  190ºC, вона зберігає усі поживні речовини та аромат м’яса, риби та яєць.  

Але якщо ви хочете приготувати іспанський омлет або печеню, обравши функцію Тушкування, ви досягнете ідеального результату одним дотиком пальця. Ця варильна поверхня також має функцію Смаження у фритюрі, яка не дозволяє олії перегріватися та попереджає можливість утворення токсинів через занадто високу температуру. Функція Швидке закипання доводить один літр води до кипіння лише за три хвилини.

Безсумнівно, одним із секретів приготування страв є досягнення ідеальної температури для кожного процесу та страви. Саме тому нові варильні поверхні MasterSense, які прагнуть зробити з користувача професійного кухаря, мають датчики температури, що дозволяють підтримувати стабільно однакову температуру під час приготування страви.

 

Зона SuperZoneXL

Однією з найважливіших характеристик цієї нової варильної поверхні є Зона SuperZoneXL діаметром 320 мм, що ідеально підходить для приготування страв у посуді великого розміру. Це ідеальна зона для приготування паельї вдома, й запрошуйте родину та друзів на вечерю.

Точність та простота на вашій кухні

Користуватися цією варильною поверхнею надзвичайно просто. Завдяки Мультислайдеру ви можете легко та точно встановити температуру для кожної зони окремо. Достатньо просто провести пальцем або торкнутися необхідного значення потужності.

Так само Teka піклується про якість та надійність, що відображається у обраних нею матеріалах для виготовлення своєї техніки. Варильні поверхні MasterSense зроблені з використанням скла компанії Schott, яка є лідером на ринку та відома у всьому світі: така якість гарантує надійну роботу цієї техніки у мільйонів користувачів протягом багатьох років.