frenchdoor

Teka випускає на ринок French Door Gourmet, свій самий інноваційний холодильник з найкращими характеристиками 

  

 

  • Технологія LongLife No Frost краще зберігає свіжість продуктів завдяки трьом незалежним контурам рециркуляції
  • Його відділення дозволяють максимально використовувати простір та зберігати м'ясо, рибу, овочі та фрукти при необхідній температурі

 

Мадрид, 29 квітня 2019 р.:Tekaвипускає на ринок 4-х дверний FrenchDoorGourmet, ексклюзивний продукт, у якому особлива увага приділяється деталям та технологіям, що перевершать будь-які очікування користувачів. Цей холодильник випускається у двох кольорах: чорному та нержавіючій сталі, він має корисний об’єм майже 540 літрів, що на 30% більше, ніж в середньому пропонується на ринку.

Tekaпрагне бути ближче до своїх користувачів та піклуватися про них за допомогою техніки для кухні. Саме тому FrenchDoorGourmet оснащений технологією IonCleanяка нейтралізує бактерії та неприємний запах, що можуть накопичуватися у холодильнику.

Завдяки трьом контурам, які генерують холодне повітря у кожному відділенні окремо, технологія LongLifeNoFrost краще зберігає свіжість продуктів у холодильнику та морозильній камері, а користувач може легко контролювати його роботу. Крім того, ця система дозволяє підтримувати необхідний рівень вологи, не допускаючи утворення льоду та його накопичення.

Цей холодильник має відмінні робочі характеристики та ефективність. Teka створила продукт, який служитиме довше та є більш екологічним завдяки своєму дизайну та способу виробництва. FrenchDoorGourmet, оснащений високоефективним інверторним двигуном класу енергоспоживанняA ++, споживає менше електроенергії та працює тихіше.

 

Щоб спростити повсякденне життя користувачів, на дверях холодильника розташовано дисплей, що дозволяє контролювати температуру в холодильнику та морозильній камері, не відкриваючи дверцята та не випускаючи холодне повітря.

  • GourmetBox– це відділення, яке відповідає найвищим вимогам. Це удосконалена шухляда, яка пропонує користувачу більш точний та гнучкий формат.Воно представлене телескопічною шухлядою, яка плавно закривається та має незалежний контур охолодження, а за допомогою внутрішнього дисплею ви можете регулювати діапазон температури від -2º до + 3º C.
  • Відділення VitaCareBox має індивідуальний контроль рівня вологи, створюючи оптимальні умови для довшого збереження вітамінів та поживних речовин у овочах та фруктах.